Wat doen we  
  1 Zink en koperwerk
2 Pannen daken
3 Bitumineuze daken
4 Plastisol

1. Zinkwerk:
Het maken van een zinken dak vergt een enorme vakkennis. Meesterdak Venray heeft zich gespecialiseerd op dit gebied. Door scholing zijn onze medewerkers op de hoogte van alle zaken omtrent Zinkwerken. Hierdoor kunnen wij een stukje vakmanschap op dit gebied afleveren.
Heeft u interesse in een zinken dak, zinken goten, zinken dakranden of zinken boeiboord dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kiest u voor een langdurige en perfecte afwerking van uw huis aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Wij geven u dan een professioneel en deskundig advies waarna wij u een passende vrijblijvende offerte kunnen sturen.

Top

2. Pannen daken:
Meesterdak Venray levert een groot assortiment aan dakpannen waaronder keramische - en beton pannen, deze kunnen wij u aanbieden in verschillende vormen, kleuren en maten. Ook voor natuurleien kunt u bij ons terecht. Mocht u geïnteresseerd zijn in staaldakpannen dan bent u bij Meesterdak Venray aan het juiste adres. Staaldakpannen zijn zeer aantrekkelijk voor lichte kapconstructies.
Uiteraard kunt u bij ons, voor het maken van een keuze, een professioneel advies krijgen indien u dit wenst.
Om een mooi en goed resultaat te krijgen werken wij volgens de nieuwe regels van het bouwbesluit.
Meesterdak Venray voorziet in alle behoefte of het nu om nieuwbouw of om renovatie gaat.

Top

3. Bitumineuze daken:
Door de jaren heen is er voor wat betreft de verwerking van bitumineuze en kunststof daken veel veranderd. Meesterdak Venray heeft zijn concept hierop aangepast. Zo zijn we aangesloten bij het Polygum erkenningshouderschap. Polygum is een onderdeel van ATAB NV die over referentie projecten beschikken in meer dan 50 landen. Dit Polygum concept is zeer aantrekkelijk aangezien wij u een uitstekende garantie kunnen aanbieden (meer informatie hierover op de pagina garantie). Bij Meesterdak Venray kunt u ook terecht voor het isoleren van uw dak. Wij informeren u graag over de voordelen hiervan.

Top

4. Plastisol:
Plastisol is een stalen bouwbekleding voor gevels en daken. Door een opmerkelijk lange levensduur, een goede prijs/kwaliteit verhouding, het lichte gewicht en een eenvoudige montage is plastisol een zeer goed alternatief voor trespa of andere materialen.
Plastisol is zeer weersbestendig en onderhoudsvrij. Het is uitermate geschikt voor boeiboord bekleding, zijwangen van dakkapellen, dakrandafwerking etc. Plastisol is leverbaar in 27 verschillende kleuren.